2018. március 20.

KÉK_Közösségi Kertek – toborzói felhívás

A KÉK_Kortárs Építészeti Központ Közösségi Kertek Programjának keretein belül nyílt Közösségi Kertek felszabadult parcelláira 2018. február 28. éjfélig lehet jelentkezni. Nem kell mást tenned, mint kitöltened a kiválasztott kert alább feltüntetett jelentkezési lapját.

A 2014-ben a Magyar Telekom jóvoltából létrehozott Csárdás Kertbe (a XI. kerület, Csárda utca 2.) itt jelentkezhetsz. Az egy évvel később szintén a Magyar Telekom közreműködésével létrejött Kerthatár Közösségi Kertbe (a IX. és a XX. kerület határán a Soroksári út 166/a, bejárat a Határ út felől) pedig itt adhatod le a parcellaigénylési szándékod.

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen egy hotel kertjében művelni saját parcelládat, akkor a 2016-ban létrehozott IBIS Közösségi Kert (a IX. ker. Budapest, Ferde u. 1-3., a Határ úti metrónál a Hotel csodás parkjában) a neked való! Itt adhatod le jelentkezési igényedet.

A belváros szívében a Kisdiófa Közösségi Kert (a VII. kerület, Kis Diófa utca 4.) parcelláira tudsz jelentkezni, amelyet VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata jóvoltából és támogatásával 2016-ban hozott létre a kerületi lakosoknak és azóta is sikerrel működtet a KÉK_Kortárs Építészeti Központ. A jelentkezési lapot itt találod.

Bármilyen kérdés esetén a kozossegikertek@kek.org.hu email címre írhatsz.

Légy te is közösségi kertész!

Vissza a hírekhez