2022. április 22.

Közösségi kertek a klímaváltozás tükrében 2022 Országos felmérés

A globális éghajlatváltozás klímaváltozás alapjaiban formálja át mindennapjainkat, így kertészkedési szokásainkra is hatással van. A kérdőív kitöltése nagyban hozzájárul ahhoz, hogy feltárhassuk, összegyűjthessük és elemezhessük mindazon releváns szempontokat, körülményeket és jó gyakorlatokat, amelyekre fókuszálva a magyarországi közösségi kertek a jelenleginél nagyobb szerepet tudnának vállalni a klímaadaptáció és az éghajlatváltozással kapcsolatos edukáció területén.

Kérdéseink a saját közösségi kerted működésére, tevékenységeire és a jövőterveire vonatkoznak.

A kérdőív négy nagyobb kérdéscsoportból áll:
1. Alapvető információk/adatok.
2. Kertészkedés az éghajlatváltozás tükrében.
3. Oktatási és szemléletformáló tevékenységek, illetve együttműködés más kertekkel, szervezetekkel.
4. Kapcsolat és együttműködés a döntéshozókkal.

KÉRDŐÍV ide kattintva elérhető

A felmérés során gyűjtött adatokat és információkat bizalmasan kezeljük. Az adatgyűjtés elsődleges célja az ECOgardens projekt* megvalósításához szükséges adatok/információk összegyűjtése, feldolgozása ésaz eredmények felhasználása a tervezett fejlesztésben, A megszerzett és feldolgozott adatokat/ információkat kizárólag a projektpartnerekkel osztjuk meg, harmadik félnek nem adjuk tovább. Publikálásra csak anonimizált eredmények kerülhetnek. A megadott kapcsolattartási elérhetőséget – külön felhatalmazás hiányában – kizárólag a jelen felméréssel kapcsolatos további adatgyűjtés esetén használjuk fel.

*Erasmus+ Programme (KA220-ADU – Cooperation partnerships in adult educationECOGARDENS: Ensuring Climate action Objective through community GARDens based EducatioN Strategies. n° 2021-1-CZ01-KA220-ADU-000026170 keretében.

Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.
Az Adatvédelmi Tájékoztató/Nyilatkozat itt elérhető: http://kek.org.hu/media/attachment/adatkezelesi_nyilatkozat.pdf

 

https://forms.gle/B6RXsEVxAZhvPNva6

Vissza a hírekhez